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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 Bacterial complexity of Italian Alpine butter and effect of the Malga-farm procedure on microbiota and diacetyl/acetoin accumulation Guzzon, R.; Paolini, M.; Schiavon, S.; Mancini, A.; Roman Villegas, T.; Larcher, R.; Franciosi, E. -
1-gen-2003 Batteri per fermentazione malolattica: una selezione da vini trentini Cavazza, A.; Poznanski, E.; Chiodini, A.; Zini, C. Articolo in rivista
1-gen-2022 Behavior of phosphonic acid residue in the organic vineyard Tonidandel, L.; Zanzotti, R.; Barbero, A.; Larcher, R. -
1-gen-1996 Big bale silage and no additive cheese making: first trial on a ripened semihard cheese in Trentino Sicher, L.; Gallerani, G.; Monetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 A bio-guided approach for the development of a chestnut-based proanthocyanidin-enriched nutraceutical with potential anti-gastritis properties Sangiovanni, E.; Piazza, S.; Vrhovsek, U.; Fumagalli, M.; Khalilpour, S.; Masuero, D.; Di Lorenzo, C.; Colombo, L.; Mattivi, F.; De Fabiani, E.; Dell'Agli, M. Articolo in rivista
1-gen-2004 Biodiversità batterica in latti destinati alla produzione di formaggi nostrani trentini Franciosi, E.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2001 Biodiversità batterica nel formaggio Nostrano di Primiero Cavazza, A.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cocconcelli, P.; Cappa, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-2019 Biomarkers of food intake for nuts and vegetable oils: an extensive literature search Garcia-Aloy, M.; Hulshof, P.; Estruel-Amades, S.; Ostè, M.; Lankinen, M.; Geleijnse, J.; De Goede, J.; Ulaszewska, M.; Mattivi, F.; Bakker, S.; Schwab, U.; Andres-Lacueva, C. Articolo in rivista
1-gen-2020 Biomarkers of intake for tropical fruits Vázquez Manjarrez, N.; Ulaszewska, M.; Garcia Aloy, M.; Mattivi, F.; Praticò, G.; Dragsted, L.O.; Manach, C. Articolo in rivista
19-apr-2023 Biomarkers of moderate alcohol intake and alcoholic beverages: a systematic literature review Trius-Soler, M.; Praticò, G.; Gürdeniz, G.; Garcia-Aloy, M.; Canali, R.; Fausta, N.; Brouwer-Brolsma, E.M.; Andrés-Lacueva, C.; Dragsted, L.O. -
1-gen-2013 Biotechnological and health potential of wild non-starter lactic acid bacteria isolated from Italian traditional malga-cheese Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Biotechnological exploitation of Saccharomyces jurei and its hybrids in craft beer fermentation uncovers new aroma combinations Giannakou, K.; Visinoni, F.; Zhang, P.; Nathoo, N.; Jones, P.; Cotterrell, M.; Vrhovsek, U.; Delneri, D. Articolo in rivista
1-gen-2019 Botanical and commercial characterisation of gum arabic and its detection in wine using non-targeted high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Ferrari, G.; Romàn, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 "Botanical and geographical origin characterisation of gum arabic and its detection in wine using a non-targeted high resolution mass spectrometry approach Nardin, T.; Ferraria, G.; Roman, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Botanical origin characterisation of tannins using infrared spectroscopy Malacarne, M.; Antoniolli, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2014 Botanical origin identification of food tannins using combined profiles of minor sugars and simple phenols Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Botanical traceability of commercial tannins using the mineral profile and stable isotopes Bertoldi, D.; Santato, A.; Paolini, M.; Barbero, A.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Bulk and compound-specific stable isotope ratio analysis for authenticity testing of organically grown tomatoes Bontempo, L.; van Leeuwen, K.; Paolini, M.; Laursen, K.H.; Micheloni, C.; Prenzler, P.D.; Ryan, D.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 C and H stable isotope ratio analysis using GC-IRMS for vanillin authentication Perini, M.; Pianezze, S.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
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